Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ny runda på akuten…

Jahapp…. Det är ju väldigt märkligt att man kan må väldigt dåligt och ha ont utan att det är något ”fel” på en?

I fredags mådde jag lite bättre efter torsdagens circus på akuten med prover och 6 timmars väntan. Jag kände mig otroligt trött och öm i hela kroppen och hade sjukt ont i halsen. Jag hade även en molande smärta nere i flanken och svettades som en gris och frös om vartannat. Natten mellan fredag och lördag vara katastrofal och jag hade så ont i halsen att jag vaknade varje gång jag skulle svälja.

Så igår ringde jag till helgjouren och fick en ny tid. Så tillbaka på akuten, berättade allt som hänt och hur jag mått den senaste veckan. Ny provtagning för att se om jag hade halsfluss. Jag är jättesvullen i halsen med vita prickar men nope, INGET! Läkaren sa att det förmodligen är ett virus, inga av torsdagens eller gårdagens tester visar att det är något fel på mig. Inget med hjärta, lungor och ingen infektion i kroppen.

Igår när jag kom hem från akuten hade jag stora problem med andningen igen, tungt som fan att andas och när jag tar djupa andetag eller anstränger mig strålar det i bröstkorgen och nästan upp i vänster axel/nacke och arm. Helt sjukt! Läkaren sa att det kan vara körtelfeber men att det är för tidigt att säga just nu, dessutom är jag för gammal för att det skulle vara troligt(!?) Och om det är körtelfeber så finns det ändå inget att göra för att bli bättre.

med en eventuell virusinfektion i kroppen sitter jag här och har ont när jag andas och har jätteont i halsen. Tydligen är det bara till att gilla läget och ”vänta ut det” men jag vet inte riktigt hur det ska gå till!?

Självklart är det skönt att dom inte hittar nåt fel på mig men jag undrar ju då varför jag har så jävla ont? Jag har ingen feber så det är ju inte en influensa även om jag kan känna igen lite hur jag mådde när jag var sjuk senast i Januari. Jag är fan aldrig sjuk, aldrig hemma från jobb men nu mår jag som en påse nötter och orkar knappt dammsuga.

Det blir vila för hela slanten idag och hoppas på att jag mår bättre imorgon helt enkelt…1

kommentar på Ny runda på akuten…
  1. Krya på dig


Kommentera


8 + = nio