Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nya brillor!

Blind som man är så är man ju beroende av linser och glasögon. Inte jätteroligt men eftersom mitt synfel envisas med att bli sämre varje år så kan jag inte operera ögonen. Så det är bara att gilla läget.

Jag använder ytterst sällan glasögon, dels eftersom de är i vägen när jag jobbar och dels för att jag aldrig riktigt trivts i glasögon. Det senaste året har jag dock mer och mer kunnat identifiera mig som glasögonorm men eftersom jag inte använder brillor så ofta så är jag inte så motiverad att betala tusentals kronor för ett par. Jag har tidigare beställt från Lensway som har bra priser och snabb leveranstid, men dom har dock problem med att få fram min styrka till vissa bågar. Jag ser så jävla dåligt så mina glas är rätt så tjocka haha

De två senaste gångerna har jag beställt från Loveyewear och man får väldigt mycket för pengarna. Mitt första par kostade 495 kronor och det paret jag beställde för några veckor sen kostade 250 kronor, jag hade en rabattkod på typ 25% eftersom de hade en kampanj ute just då. Sen fick jag även 15% som plåster på såren eftersom de hade klantat sig lite och min beställning hade blivit försenad.

Tummen upp måste jag säga! Jag trivs jättebra i glasögonen :) Den senaste bågen jag köpte finns här….

IMG_8070.JPGTaggar: , ,

Kommentarerna är stängda.