Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nytt rekord!

Oj vad trötta vi var här i morse. Vi var inte hemma förrän vid midnatt igår och efter en vecka med tidiga morgnar och få timmars sömn behövde vi nog sova ut. Movits väckte mig halv 11 i morse! Helt galet :)

Jag känner mig riktigt sliten i kroppen idag med mycket träning och lite sömn i veckan. Det blir en väldigt lugn dag med en liten runda ner till lekplatsen på sibbarp och sen lite ölhäng på O’learys ikväll för att se Malmö spela match.

Imorgon blir det ett träningspass innan jag ska fixa det sista inför vårt kalas som är på eftermiddagen :)

Nu ska jag försöka ruska liv i kroppen genom att svepa mitt kaffe och ta en lång dusch :) 

Hoppas ni får en fin lördag! 

Kommentera


2 × fem =