Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Orkeslös.

Fy fan vad jag behöver semester alltså. Det känns verkligen i både kropp och själ nu att det var ett tag sen man hade lugn och ro. Det är hela tiden något som stör och rubbar harmonin och det var längesen jag kände att jag var lugn och harmonisk. Efter att min resa till NYC blev inställd eftersom jag blev JÄTTEDÅLIG i influensan känner jag mig verkligen blåst på semester och en sjukt fin upplevelse. Min drömresa liksom, bokad och klar, alla aktiviteter bokade och köpta. Sen tre dagar innan avresa, BOOM, 40 graders feber och sängliggande. Jag blev sjukskriven i två veckor och det fanns inte en chans i helvetet att jag kunde åka, jag kunde liksom knappt ta mig ur sängen. Movita fick bo hos mina föräldrar i en vecka, som dessutom fick titta till mig.

Så nu är man trött. Trött, glåmig, orkeslös och suktar efter lediga dagar, god mat och att bara få ta det lugnt. Det vankas resa i slutet av Maj och jag längtar så att jag håller på att gå sönder!

I NEED A FUCKING BREAK!img_2238.jpg
Kommentera


× åtta = 64