Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Öroninflammation it is!

Idag har jag och Movits varit hos doktorn. Vi gick ner till distrikssköterskan klockan 8 och hon tog en kik i hans öron, hon skickade sen honom vidare till en doktor som kikade och klämde på honom. Efter den kollen gick vi till ett annat rum och gjorde en grundligare undersökning och sög även ut vax som hade samlats i det ena örat.

Jag måste skryta med att jag har världens duktigaste unge! Han sa inte ett knyst utan gjorde allt som doktorn bad honom att göra. Jag är så stolt över att ha ett så tryggt och lugnt barn ♥ Tyvärr så konstaterades öroninflammation och självklart fick vi ingen penicillin utskrivet… Visst, det är kanske bra att läkarna är restriktiva med att skriva ut penicillin men för två år sen krävdes det tre månaders kaos och feber fram och tillbaka var och varannan dag innan en läkare gav med sig och skrev ut penicillin.

Vi får hoppas att den läker av sig själv denna gången…

IMG_6423.JPG
Kommentera


sju − = 5