Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Påsk!

Japp, påsken kom tidigt i år! När jag var gravid med Movits kom den i slutet av April och då var det högsommarvärme i Stockholm. I Malmö är det allt utom högsommarvärme just nu känns det som, det snöar idag. Helt ärligt, våren får gärna komma nu!

Denna veckan har jag lov och Movits har varit hemma från dagis med mig. Vi har varit hos C några dagar och i onsdags var vi på Museet med min kusin Erica. Tekniska museet i Malmö har en stor utställning om bilar till Movits stora förtjusning :)

Igår var vi en runda på Emporia och jag hade ett möte i Apple butiken. Jag har haft en konstig fläck på alla mina foton som jag tar med telefonen och min hemknapp satt löst och snurrade runt. Jag fick en ny telefon direkt! Fantastisk service!!!

Idag ska vi på påskmiddag hos min ”mamma 2” och i helgen ska vi nog vara hos C. Sen på måndag börjar livet igen, allsvenskan börjar och Malmö har sin premiärmatch hemma mot Halmstad! Helt underbart :)

Lite bilder från museet!

 
Kommentera


− tre = 3