Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

PHEW!

Jag är trööööött!! Jag kom hem 01 inatt, Movits vaknade 02, käkade, somnade om och vaknade sen vid 6 igen.. Jag ville dö.. Endast en dusch och en kanna kaffe kunde rädda mig.

Idag ska vi in till stan, jag ska hälsa på min tatuerare och snacka lite skit och dricka kaffe. Längesen vi sågs nu, jag har inte varit där sen jag tatuerade mig i somras när vi var nere på besök när Movan var två veckor gammal!

Jag ska göra mig klar nu under tiden som Movits powernappar! ;)

PÖSS!4

kommentarer på PHEW!
  1. Maria skrev

    Haha nej, man vänjer sig aldrig vid att ha ständig sömnbrist!

  2. Vart är det du gör dina tatuerimgar? Min tatuerare har flyttat ut till Höllviken. Lite för långt tycker jag.Så nu ska jag in och prata med Illuminate Art Tattoo i veckan. Vet dock inte om jag bytar till den än.

  3. Tatuerar mig hos Staffan på Staffan art tatto! Det ligger på Norregatan bakom Caroli! Just google it så hittar du hemsidan :)

  4. Tackar, då ska jag in där och prata med honom också. Hatar att gå till tatuerare man inte känner till. Men dina tatueringar ser bra ut, så det blir definitift ett besök där.


Kommentera


+ nio = 15