Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Plugg plugg plugg!

Denna veckan… Maj gadd… Överlever jag den överlever jag allt! Två arbeten håller på att skrivas och ska in i veckan, på torsdag har jag nationellt prov i matte, på fredag har jag två prov, på söndag ska jag jobba, på måndag har dagis planeringsdag men jag måste oponera ett arbete så Movits får hänga med till skolan, och på tisdag har jag prov.

TJOHO! Sova, äta och andas kan jag göra en annan gång!

Jag sitter på bussen på väg till skolan nu, har sista mattelektionen inför det nationella och sen måste jag ut till jobb och skriva på jobbavtal, dessutom tvättar jag. Slängde in tvätt nu innan jag stack och får väl hoppas att jag hinner hem och hänga upp det innan tvättiden är slut!

Tur att jag gillar att ha många bollar i luften samtidigt ;)

Snaaaaaart är det sommarlov och det kommer mestadels spenderas hos C i hans hus. Läääääängtar!!

Movan började dagen med lite youtube och vindruvor :)

20130522-092312.jpg
Kommentera


+ åtta = 16