Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Prickigkorv!

Movits ser för jäklig ut i huvudet! Han är så sjukt prickig! Antar att det är en blandning av hormoner och värmeplidor men det ser så hemskt ut :(

Något man kan göra för att lindra?

20110802-095903.jpg4

kommentarer på Prickigkorv!
 1. Tatyana skrev

  Jag skulle nog gå till BVC och be dom titta på utslagen. Dom kanske även har lite tips.

 2. Sandra skrev

  Det kan ju vara tvättmedlet eller sköljmedlet oxå min tös var känslig mot det när hon var liten! har för mig att comfort e bajs för bebisar hehe..

 3. mammatill3 skrev

  Värmeplitor kan man inte göra så mkt åt… Viggo hade massor igår och då tog jag av honom allt och lade honom på plastad frotté under vår takfläkt en stund och då försvann de flesta plitorna… Så svalka är väl egentligen det enda som hjälper mot dom där hemska plitorna… Det andra vet jag inte så mkt om… Det kan vara ett sk storkbett som vissa bebisar får, det försvinner när han blir äldre :D

 4. Summertime skrev

  Hej har ett tips som är super. Hade det även med min första son var ett parasoll( köpte mitt på rusta ) som man viker ihop blir inte längre är 50 cm att ha under vagnen perfekt att sätta över vagnen som extra sol skydd när inga träd eller skugga finns. Perfekt att amma under eller ge ersättning.


Kommentera


− fyra = 2