Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

S å t r ö t t

Nerkrupen i sängen och dags att sova. Känner mig allmänt off idag, min kropp är satt ur spel. Förkyld, trött, frusen, hjärna och hjärta på vars ett håll och ögon som bara rinner och svider.

Läge att sova med andra ord. Imorgon har vi redovisning av ett projektarbete som vi jobbat med de närmsta veckorna. Man är ju skitsugen på att stå och prata inför hela klassen när man ser ut som jag just nu, haha..
Förhopningsvis blir det en jävla massa jobb i veckan med, både denna och nästa. Jag är peppad i alla fall :)

Sov gott med er!

20131209-225747.jpg20131209-225758.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20131209-225816.jpg20131209-225859.jpg1

kommentar på S å t r ö t t
  1. Tina skrev

    Ja jag kan ju inte påstå att jag är avis på dej!!;)
    Jag har min graviditet och den känns inte precis mumma kardemumma den heller, bara fet, äckligt hår, finnig och bara trött hela tiden. Och i går kom värkarna (???) BF dagen är ju den 4 januari. Får inte hoppas på att bebis kommer tidigare??;/

    Hoppas M mår bra!
    Kram kram


Kommentera


fyra × 9 =