Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sarah ❤️ Estetikspecialisten

För två veckor sen var det dags igen för ett besök hos bästa Joanna på Estetikspecialisten här i Malmö.

Det är alltid ett sant nöje att komma dit och jag är alltid nöjd när jag går där ifrån! För ytterligare några veckor sen var det dags att fylla på botoxen och denna gången var det läpparna som skulle få en liten touch. Jag fyller aldrig på med mer än 0,5 eftersom jag vill ha ett naturligt resultat. Jag är väldigt sparsam med smink och använder nästan aldrig läppglans eller läppstift, jag tycker det är snyggt med nude läppar och efter mina besök hos Joanna är jag så jävla nöjd med läpparnas fyllighet, min överläpp försvinner inte heller längre när jag ler.

Jag älskar lyxen att få gå till Joanna och bli omhändertagen och alltid få det resultatet jag vill ha. Jag myglar inte med min fåfänga och tycker inte det är fel att vilja se sitt bästa ut :)

IMG_0098.PNGTaggar: , , , , , ,

2

kommentarer på Sarah ❤️ Estetikspecialisten
  1. Linda skrev

    [* WordPress Simple Firewall plugin marked this comment as ”trash” because: Failed GASP Bot Filter Test (comment token failure). *]
    Fixar Du nån rabatt till oss som en gång du gjorde till oss =)

  2. Absolut gör jag det! Info kommer snart :)


Kommentera


× 6 = tjugo fyra