Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Seg dag…

Idag har det inte gjorts många knop här hemma. Jag mår fortfarande inget vidare, huvudet bultar och jag har ont i halsen och har hosta. Movits har idag nästan haft 39 graders feber och i morgon ska vi ner till vårdcentralen och kolla hans öron.

Jag har plockat undan lite här hemma, pillat lite med bloggen och även följt medias live rapportering från rättegången i fallet Lisa Holm. I helgen läste jag hela den 2000 sidor långa FUP:en och tycker att rättegången ska bli minst sagt intressant. Jag följde rapporteringen typ dygnet runt när Lisa försvann och blev väldigt känslomässigt engagerad. När man själv har fått barn fylls man av helt andra känslor när man läser om barn som försvinner eller far illa. Hur ska man kunna försvara dom mot all den ondska som finns i världen? Naturligtvis är det omöjligt, det är det som är så skrämmande.

I morgon blir det som sagt et besök på vårdcentralen och sen en tur till närmsta köpcentrum för att köpa ett nytt tv spel så att vi överlever dessa dagar med sjukdomar och vab. I helgen hoppas jag att vi är lite bättre så att vi kan göra något roligt i alla fall utanför lägenheten :)

 Macka och mys i mammas säng är ett måste när man är sjuk… 

IMG_6290.JPG
Kommentera


9 − nio =