Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Skolkaos!

Ja det är vad det är just nu. Kaos. Jag har ett prov på måndag som innebär 94 sidor som ska läsas, 5 kapitel om Organisation och Ledarskap. Jag har även en hemtenta i Samhälle som ska lämnas in på söndag, OCH jag måste även räkna ikapp i min mattebok där jag ligger jätteback.

Veckorna fullkomligt bara springer iväg och jag hänger knappt med känns det som! Helgerna spenderas med C i hans hus som sakta men säkert snart är färdigrenoverat, i alla fall ovanvåningen :)

Jag blev även totalt överraskad av honom på alla hjärtans dag då jag visste att han hade fullt upp med jobb och hus och jag trodde faktiskt inte ens att jag skulle få se honom. men när jag kom hem stod det rosor, choklad och presenter på diskbänken och i Movits säng satt det en mjukishund. På kvällen käkade vi middag och kollade på film. En riktigt bra alla hjärtans dag! Jag blev skitglad att han la allt åt sidan för att spendera kvällen med mig! Man ska inte ta saker för givet hörrni!

Imorgon är jag ledig och ska plugga som en galning för att förhopppningsvis kunna spendera helgen med C och hans dotter. Jag måste plugga till provet på kvällarna men om bara hemtentan blir färdig så har jag inte lika mycket kniven mot strupen längre!

Nu måste jag fortsätta här känner jag :)

Ha det bra!

Det enda Movits vill göra nu för tiden är att titta på Pippi. Det första han gör när han vaknar är tt visa med tå händer i håret att han vill titta på sin Pippifilm :) GULLUNGE!

 

 4

kommentarer på Skolkaos!
 1. Rebecca skrev

  Men hur sjukt är inte detta! Allt gör dessa 2 ungar lika. Iaf väldigt mycket haha! Här går också pippi på för fulla muggar från morgon till dagis, från dagis till kväll. Och jag tror även att 1 1/2 åringar inte brukar titta så mkt på pippi än :)
  En fråga: är movitz mer för din kille nu och struntar i dig? Min son väljer bara pappa nu och jag får knappt vara med och sitta bredvid i soffan :(

 2. hahaha ja det är bara C som gäller när vi ses på helgerna. Jag är JÄTTERATAD! Han kallar tom C för ”mamma”!!!

 3. Rebecca skrev

  Haha !! Ja vad gör man. En fas tänker jag ;)

 4. Tina skrev

  Lycka till med proven!!:)


Kommentera


6 − = noll