Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Snön ligger vit på taken…

…endast Sarah är vaken :)

Det kändes så när jag gick ombord på bussen i alla fall, den var tom!

Jobba jobba, blir bra med timmar denna månaden vilket är skitbra eftersom jag måste spara ihop en budget till Juni då jag varken får csn eller en full lön! Blir ett gatt där då jag fattas 8-9000 så det är bara till att jobba och vara glad.
Det som är så fantastiskt är att jag trivs så jävla bra på jobb och för det mesta har riktigt roligt när jag är där, så att jobba en söndag är inte ens jobbigt :) Hoppas verkligen att sommarjobbet är säkrat därute!

Julens planer börjar klarna mer och mer, det ska bara bestämmas var pappas sida av familjen ska vara nånstans på julafton. Jag och Movan spenderar förmiddagen med mammas sida och sen drar vi vidare. Blir säkert jättebra. Jag vet fortfarande inte vad jag ska köpa till honom i julklapp men det lutar åt att jag går loss i MFF shoppen! Han har en MFF tröja och den vill han helat ha varje dag! :)

Snart dags att byta buss! Ha en bra söndag!

20131208-071617.jpg1

kommentar på Snön ligger vit på taken…
 1. Tina skrev

  Hoppas din jobbet har varit bra ändå!!
  Skönt med kosing sen, ni ska ju ut å resa sen ju

  Ska själv spara pengar till min och gubbens resa till Italien i Maj.
  Jag fyller 30 nu i januari och han i Maj. Så vi sa att vi inte köper några presenter så detta blir våran present till varandra.

  Ha en fortsatt mysig 2:a advent!!

  Kram


Kommentera


8 × = åtta