Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Snoris!

Åh herre gud vad jag INTE har sovit inatt.
Movits somnade tidigt igår, redan lite efter 19. Han vaknade sen vid 22 och var helt förstörd, han var jättesnorig och kunde inte andas genom näsan, vilket var lite problematiskt eftersom han ville ha sin napp.

Vi kokte vatten med salt och droppade i hans näsa och han blev bättre och somnade. Dock vaknade han halvt hysterisk en gång i timmen av att han knappt kunde andas.

Nu mår han lite bättre, är hyffsat pigg men näsan rinner som en kran. Jag ska gå och köpa nässpray och en näsfrida om en stund.
Stackars min lilla skrutt…5

kommentarer på Snoris!
 1. Louise B skrev

  Näsfridan kommer att bli en hit kan jag lova. I alla fall för dig, Movits kommer nog inte gilla den direkt men effekten blir bra. Krya på honom!

 2. Tips: höj änden på spjälsänen om det går, med ett gäng böcker, och lägg honom på en hög kudde om det går så halvsitter han upp när han sover. Då blir han inte lika snorig.

 3. Hanna skrev

  Usch! Förkylda små barn är inget att leka med, speciellt inte på nätterna. Försök lägga honom högt med huvudet (eller det kanske du redan gjort :) )
  näsfrida och näsdroppar är toppen!! Det är vad som brukar rädda oss när barnen är förkylda.
  Hoppas han kryar på sig snabbt!

 4. m a j a n skrev

  Usch det är så jobbigt när de små är förkylda. Hoppas att han kryar på sig snabbt lilla Kovits!

 5. Emma skrev

  Tips: Höj huvudänden av sängen så får han iaf liiite,liiite lättare att andasom du har tur. Krya på sig!


Kommentera


× tre = 15