Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sommarstadsindex!

I samarbete med zmarta.se vill jag presentera deras sommarstadsindex, en liten guide som visar prisskillnader för olika sommarstäder i Sverige.
Sommaren är här och många familjer, stora som små ska ge sig ut på semester i Sverige. När jag var liten brukade vi hitta nya ställen varje sommar, hitta en mysig camping och bo i tält. Supermysigt!

När man ska bestämma sig för vilka Svenska sommarstäder man ska besöka på semestern kan det vara bra att kolla upp lite priser först. Det är ingen hemlighet att priserna varierar jättemycket från stad till stad. När jag bodde i Stockholm fick jag inget för mina pengar jämfört med hemma i Malmö tyckte jag.
Med zmarta´s sommarstadsindex kan man få svar på frågor som var man hittar billigaste glaset vin, båtplatsen eller var det brukar vara varmast i Juli månad.

Jag har en romantisk bild av solnedgångar på solvarma bryggor, salta bad, jordgubbar och rose´vin. Helst vill jag ha tillgång till en båt, bege mig ut i skärgården, upptäcka, grilla, bada, njuta. Det är nog signumet svensk sommar för många!
Det viktigaste för mig när jag har semester är att jag vill ha maximal avkoppling, helst slippa städa, handla, laga mat, diska. Allt det där som man sliter med resten av året när man inte är ledig. På min semester vill jag bo på hotell, läsa böcker, bada, äta goda middagar på restaurang, unna mig lite sånt som jag verkligen annars aldrig gör! Då är det rätt bra att ha koll på var man får mest för sina pengar!

zmarta.se kan ni göra ett test om vilken av deras jämförda sommarstäder som passar er bäst i sommar, tydligen ska jag spendera min semester i Piteå vilket jag faktiskt gärna gör någon gång :)

Ni hittar allt ni behöver veta om ni klickar in er på länken här!

Jag hoppas att ni alla får ut det mesta av er semester, man tjänar ju faktiskt in det mesta av sina pengar på de små utgifterna, inte de stora inkomsterna. Undersök var ni får mest för era pengar innan ni drar ut på era sommaräventyr!

 

 
Kommentera


8 − = sju