Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Stackars Movie!

Godmorgon! Shit vilken dag det var igår… Movits vaknade på morgonen och skrek som en galning. Han är nästan aldrig ledsen och verkligen inte otröstlig!

Han var het som fan och jag tog tempen, 38,7 grader! Han fick alvedon och vi mös lite i min säng, efter en stund somnade han om och när han vaknade igen fortsatte han skrika.

När jag skulle ta hans temp igen såg jag att han hade fått en prick långt ner på magen, under blöjkanten. Den kom från ingenstans och fanns inte där när jag bytte blöja efter natten…Den såg ut som en svinkoppa… Jippy!

Vi gick bort till vårdcentralen, en sköterska tittade på honom och vi fick en tid hos en läkare två timmar senare.
Läkaren tyckte också att den var misstänkt lik en svinkoppa, hon kollade även hans hals och öron, och tog blodprov.. Hon konstaterade öroninflammation.. Det var därför han hade skrikit så, för att öronen sprängde…

Så, 1,5 vecka efter avslutad penicillinkur för svinkoppor blir det nu en ny, mot öroninflammation. Han fick även utskrivet en kräm att behandla svinkoppan med..

Han har sovit oroligt inatt och haft feber men nu på morgonen var han piggare. Stackars min lilla älskling…:/

20120621-075815.jpg4

kommentarer på Stackars Movie!
 1. Jannice skrev

  Stackars lilla Movits! :( Hoppas han blir frisk snart igen och får vara det ett tag framöver!

 2. Hanna skrev

  Stackars liten! Man känner sig så hjälplös när de små är sjuka :(
  Här har vi varit dåliga sen i november….det bara går runt runt runt. Nu är vi ”bara” förkylda men vi har betat av magsjukor, tredagarsfeber, nässelutslag, öroninflammation, halsfluss, bihåleinflammation, astma och en hel del vanliga virusförkylningar..

  Hoppas ni får en fin midsommar :)

 3. Frida skrev

  Stackars lilla korven då! :(
  Tufft för hans mamma med förstår jag.
  Krya,krya! Stor kram från lkpg

 4. Emelie skrev

  Men lilleman då! :( Krya på sig..


Kommentera


× fem = 30