Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Stövlar från Primeboots!

Jag vill ge er ett litet shoppingtips om stövlar från Primeboots som har ett stort sortiment av skor och stövlar av väldigt hög kvalitet. Jag har hittat väldigt många favoriter ur sortimentet och det finns allt från låga boots till höga stövlar! Jag har en förkärlek till höga stövlar och de här nere på bilden är riktigt snygga!
Skorna har en väldigt lång hållbarhet då sulan går att byta ut ett obegränsat antal gånger, vilket jag tycker är bra eftersom det oftast är sulan som jag brukar få problem med på mina skor. Antingen att de slits väldigt fort eller att de vill släppa. Nu i stressiga jultider är det ju perfekt att beställa sina julklappar på nätet så gå in och kika!

Så, ett hett julklappstips :)

 

image_78241  prime-boots-sevilla-low-serraje-1011281

image_78249Taggar:

Kommentera


1 × = fyra