Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Superwoman!

Åhhh jag pallar verkligen inte. Igår efter jobb hade jag jätteont i huvudet, tog ipren innan jag la mig. När klockan ringde i morse hade jag om möjligt ännu mer ont. Minsta lilla ansträngning gör så ont så att jag nästan mår illa.

Jag har bokat in en timmes massage på lördag och det är välbehövligt. Kroppen tar mycket stryk på jobb helt klart. Mina armar är fulla med blåmärken med såg jag igår haha. Det är inte alla som pallar tempot och alla tunga lyft på jobb, vi är väl dessutom bara typ fyra tjejer i hela huset. För att palla vara där på daglig basis krävs det att man är lite utav en superwoman ;)

Jag känner även att min kropp är inställd på att det är fredag idag eftersom jag jobbade extra i söndags, men nääääää, det är bara torsdag. Misär…

Frukost…
2

kommentarer på Superwoman!
  1. Annelie skrev

    Vad HÄRLIGT med massage, MINDRE härligt med en dundrande skallebank, hoppas att massagen hjälper dig att slappna av från huvudvärken.
    Jag själv kan tyvärr inte gå till en massör,,, då jag lider av en helvetisk fibromyalgi-värk.

    Vad jobbar du med..??

    Ha dä gött och Trevlig kommande helg.. // Annelie

  2. Ja det ska bli skönt, hoppas jag blir av med huvudvärken. Jag jobbar på Postnord på paketterminal :)


Kommentera


1 − = noll