Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tant Sarah!

Så skönt att vara hemma och nerbäddad efter denna evighetslånga dag! Jag hoppas på sovmorgon imorgon, vi får väl se ;)

Nästan ALLA jag känner ska på en stor konsert/fest/sammankomst imorgon i pildammsparken i en hyllning till 90 talet. Det pågår mer eller mindre hela dagen och kvällen och jag känner bara ”Nääääää! To old for that!” Hög musik, dryga människor, fulla människor, regn, fläckar på kläder, dyr öl… haha jag stannar hellre hemma i soffan i mjukis. Det där livet är jag verkligen färdig med!

Nu ska tant Sarah sooova!

Natti :) 

P.S Jag har glömt att visa vilka underbara rosor jag fick igår, detta är inte ens hälften av dom. Underbara! D.S
Kommentera


+ 7 = sexton