Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

This is it!

Whoha! Fy fan va skönt med några lediga dagar nu! Jag jobbade över någon timme igår och var helt slut när jag kom hem.

Ändå blev det några öl ute och det var riktigt nice att lämna hemmet i några timmar. Har mest bara varit på jobb och hemma de senaste två månaderna känns det som.

Vi hade skitball som vanligt och det var kul att se mina vänner som jag inte hunnit träffa så ofta nu under dessa intensiva veckorna.

Idag har jag fixat lite hemma, varit hos frisören och klippt mina slitna stackars toppar och ska nu ut på en liten shoppingrunda och fixa det sista inför imorgon.

Jag är så galet kär och lycklig just nu och det känns som att för första gången i livet har alla pusselbitarna fallit på plats. Jag har aldrig varit med om något liknande och this is it! Att bli behandlad som en fucking drottning, överröst med komplimanger och kärlek, att känna en trygghet, tilltro och så här stark kärlek till en annan människa trodde jag inte var möjligt!

Jag har träffat den jag ska spendera resten av mitt liv med, det var verkligen inte något jag trodde skulle hända, och speciellt inte detta år som har varit så jävla pissigt och märkligt. Men så är det :)

Hoppas ni har en mysig lillejul och får en strålande julafton!

Puss på er!
Kommentera


3 × åtta =