Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Today was a good day!

Guuuuud vad jag är trött nu! haha dags att ladda batterierna nu för ännu en dag med full rulle! Vi ska besöka MFF shopen så att Carro kan handla lämpliga outfits till Oliver och sen blir det en runda i stan!

Denna dagen har varit sjukt bra! Och kvällen har varit jättemysigt! Eftersom det är den 29:e Februari har jag även friat idag! Jag friade till Tobbe som skulle tänka på saken till klockan 23:50 så jag förväntar mig snart ett svar av honom ;) Men med tanke på att han var tvungen att tänka på saken så bådar det väl inte särskilt gott för ett äktenskap…

Nu ska jag krypa ner under täcket och jobba lite på skönhetssömnen, I look like shit so I need it!

Sov sött!

20120301-000208.jpg
Kommentera


+ 7 = tolv