Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Totally worth it!

Efter en helt galet stressig eftermiddag igår begav vi oss till Malmö Stadion. Vi mötte Örebro hemma, hur svårt ska det vara liksom?

Svårt skulle det visa sig. Malmö spelade riktigt uselt bakåt och på högerkanten pågick det någon form av både mentalt och fysiskt hjärnsläpp. I pausen stod det 2-0 till Örebro, jag övervägde att gå hem och vika tvätt istället. För om spelarna på planen inte visar vinnarskalle och en vilja att ens försöka prestera, varför ska jag då spilla tid på att heja och glo på ett lag som verkade sova en liten eftermiddagsnap?

Sådär nöjda med första halvlek..

IMG_4245.JPG

Efter halvtidsvilan var det lite mer stake, vilja och fart i laget. Mattias Concha spenderade dock dom första 5 minuterna med att spela på fel kant så han sov nog fortfarande…
I den 59:e minuten fick Malmö en straff som Markus Rosenberg satte. Boom! Då var det dags att försöka styra upp matchen.

De jag brukar se matcher med eller de som sitter i närheten av mig många matcher i rad på stadion har lärt sig att det alltid blir mål när jag går och kissar. Det är allmänt känt och någon gång har jag testat att gå och fejk-kissa men det funkar inte, jag måste verkligen behöva det!
Anyhow, efter två öl var det dags för ett toabesök så hur 2-2 målet såg ut har jag ingen aning om, eftersom jag var på dass haha

2-2 och ca 20 minuter kvar. I Stockholm stod det 1-1 i AIK’s match och jag satt på nålar. I den 88:e minuten smackade Rosenberg in ett mål till och Stadion kokade över av lycka! 3-2 till Malmö!! Vilken jävla match! Från total misär till bubblande lycka på 70 minuter! Det är fan inte illa :)

IMG_4238.JPG

Movits fick komma in på planen både innan och efter matchen vilket han tyckte var ”skitcoolt” :)

IMG_4240.JPG
Kommentera


8 − sju =