Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Trist dag…

Idag är det inget vidare strandväder.. det har regnat en del, blåser och är ganska så kallt. Klockan har bara passerat 14 och jag är såååå uttråkad!

Har svarat på mail som jag ligger efter med, fixat lite här hemma, betalt mina räkningar med mera med mera… Nu har Movits precis vaknat efter sin förmiddagslur och vi ska gå ner till centrum och handla. Min kyl är tom och min frys lika så… BORING!

Mamma kommer hit i eftermiddag och håller oss sällskap en stund.. dagarna är så långa och tråkiga vissa dagar så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kvällarna är dock värst.. När Movits somnat önskar jag att någon pallade komma hit och underhålla mig men det händer tyvärr inte så ofta. En sak som jag ser fram emot är att min fina vän Malin och hennes kille ska flytta till Limhamn efter sommaren! Då hoppas jag att hon kan komma hit oftare och underhålla både mig och Movits :) Saknar mitt sociala liv som fan…

Igår var vi och hälsade på Movits dagis och jag ska börja inskola honom med start den 1:e Augusti! Dagiset verkar vara skitbra och Mov ska vara på en avdelning med 9 andra barn och två fröknar! Hans ”flickvän” Thea ska gå på avdelningen bredvid :)

Producenterna som var på besök här i förra veckan skulle höra av sig nu i veckan om hur det ser ut med inspelningen av programmet. Jag har inte riiiiktigt bestämt mig än om jag ska vara med, vi får se :) Inspelning sker i så fall nu i sommar och det kan ju vara kul, som jag sagt tidigare blir det mest som en rolig grej :)

Nu ska jag skriva klart shoppinglistan och bege mig!

PÖSS

Movits och Thea på dagismöte :)

20120529-141855.jpg3

kommentarer på Trist dag…
  1. Emma skrev

    DO IT! Förr eller senare slutar det komma roliga erbjudanden (låter som en bitter gammal kärring, haha). :)
    Du, hur går det med virkningen? Det är utmärkt att virka på kvällarna. TIden går jättefort. :D

    Du kan ju virka leksaker till Movan?

  2. Promise <3

  3. vad är detta för tv-program? kramar EB


Kommentera


× 5 = fyrtio