Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Trött, tröttare, tröttast!

Hur trött kan en människa vara? Igår gick jag seriöst och la mig halv 8. HALV 8! Jag somnade 8 och blev sen väckt av Movits vid 12 som hostade som en tok :( Sen kunde jag inte somna om på 1,5 timme och blev sen väckt en gång i timmen hela natten. Helt galet! Det kvittar liksom när jag går och lägger mig för på ett eller annat sätt blir det ändå kaos som gör att jag inte får en blund anyway!

Ny vecka igen och denna är lika smockfull måndag till fredag som vanligt. I morgon spelar Malmö FF Champions League klockan 20:45 så det blir en sen kväll, sen onsdag, torsdag och fredag jobbar jag 8-20:45 varje dag som det ser ut nu. Härligt! Man behöver ite oroa sig över att man inte vet vad man ska göra om dagarna i alla fall :)

Helgen har varit lugn och skön och den har spenderats nästan helt uteslutande med familjen förutom igår då jag själv var en runda på Stortorget och fotade Malmös guldfirande. Det har varit mycket fotboll i år vilket är jävligt roligt, jag börjar kunna engagera mig väldigt mycket i Malmö FF igen vilket det var många år sen sist jag gjorde. Det är nu snart bara en månad kvar tills jag drar ner till Athen för att se årets sista match. Om jag längtar? Knappt ;)

Nu är det dags för att bädda ner sig och lyssna på ljudbok innan det är dags att sova!

Några bilder från gårdagen…

 IMG_8160.JPG IMG_8151.JPGIMG_8135.JPG
IMG_8133.JPG
Kommentera


åtta − = 0