Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tröttare än tröttast

Hallå ja! Då var man på väg hem från jobb och för att hålla mig vaken kan jag ju passa på att blogga lite :)

Denna veckan har verkligen gått jättefort, redan fredag imorgon! Jag längtar efter helgen, ska bli mysigt. Och nästa helg har både C och jag lite barnledigt och har en hel kväll för oss själva. Den första någonsin faktiskt :) Vet inte vad vi ska hitta på, får se vad vi kan komma fram till.

Just nu käkar både jag och Movan medicin… Riktigt drygt, speciellt för honom eftersom det är nästintill omöjligt att få det i honom. Han har fått hostmedicin för en jobbig hosta och även penicillin. Jag käkar anti inflammatoriska smärtstillande tabletter för en uppfuckad handled. Haft ont i den hur länge som helst nu och var hos doktorn i tisdags. Hoppas det hjälper, annars blir det röntgen för mig.

Nu ska jag bara hämta upp Movan och sen bege mig hem till C. Blir en lugn o skön kväll. Jag ska plocka undan och tvätta lite bara. Märkte att det var kris med strumpor i morse så jag har jobbat i fotbollsstrumpor idag :)

Jag har det bra med C. Känner mig så lugn och trygg på ett sätt som jag nog aldrig gjort innan. Och vi funkar skitbra som en familj, Movits älskar honom :)

Later babes!

20120920-164353.jpg3

kommentarer på Tröttare än tröttast
 1. Thesa82 skrev

  Kul att höra att du är lycklig :) Fortsätt i den stilen ;)

 2. Laura skrev

  Vad skönt och höra Sarah att ditt liv är på rätt spår igen!

  Ibland undrar man varför dåliga saker händer, men det kanske är meningen. Det gör oss starka men det får oss också att uppskatta det lilla vi har och får. Så mysigt att höra att du hittat en man som tar till sig Movits så bra! Underbart för er!

  Och sen en fråga, som kanske kan vara lite för privat att svara på!
  Träffar Movits sin pappa, eller hur ser det ut med den biten?

  Lycka till, hoppas er barnfria dag blir bra :)

 3. Sandra skrev

  Kul att höra att du är lycklig :)


Kommentera


− ett = 1