Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

US Muscle shop!

Två vänner till mig äger en butik i Malmö som heter US Muscle shop! Där hittar man allt man kan tänka sig som har med träning att göra och både Felicia och Mike är extremt kunniga när det gäller sina produkter och träning.

Jag fick en burk fettförbrännare som jag började med idag. Den dämpar hunger och sötsug och innehåller 300 mg koffein per kapsel som ger lång kraftig non stop energi. Den höjer även kroppens förbränning och är vätskedrivande vilket man märker i form av svettningar och toalettbesök :)

Tabletten heter Hydroxycut och en burk innehåller 120 kapslar.

20111031-204057.jpgJag har fått ett gäng smakprover på olika proteinpulver och jag ska testa några av smakerna nu i dagarna som kommer.Jag ska börja dricka lite shakes varje dag istället för att inte äta alls eftersom man inte alltid hinner med att fixa mat. Man går inte ner i vikt av att bara äta en gång om dagen, snarare tvärtom.

Detta proteinet kan man även göra en pudding av om det är så att man blir trött på att dricka den, vilket är bra eftersom man kan blir trött på flytande föda :) Man kan även göra smoothies med dem genom att köra dem i en mixer med till exempel frusna bär! Perfekt!

20111031-204435.jpg

Imorgon firar butiken 2 år och det kommer att finnas massor med paketerbjudanden och smakprover i butiken! Om du nämner min blogg när du handlar så får du även en ”Celcius” på köpet. En grym dryck att dricka till exempel innan en powerwalk för maximal förbränning!

Imorgon har butiken öppet 11 – 20 och ni hittar den på Mäster Nilsgatan 22 (förlängning på Djäknegatan) mitt emot st: Petri kyrkan i Malmö!

20111031-205104.jpg20111031-205110.jpg5

kommentarer på US Muscle shop!
 1. Ks skrev

  Tack för informationen:) funderar på om man ska prova dom :)

 2. Louise skrev

  Men, det är ju kalles typ favoritaffär!

 3. IsA skrev

  Just den Hydroxycut har den amerikanska livsmedels- och läkemedelsmyndigheten gått ut med varningar för, då den misstänks ha orsakat leverakador….

 4. Paola skrev

  Åå när jag åker till Malmö kommer jag fråga efter nrvtill din nagelbyggare. I like ee

 5. Hydroxycut är världen mest sålda fettförbrännare.
  Omsätter över en halv miljard.
  Även om det är otroligt mycket användare är ändå 29 dokumenterade fall inte bra alls.

  Den gamla versionen av Hydroxycut är nu omgjord och är återigen tillbaka på marknaden och är godkänd av FDA.

  En produkt som säljer så mycket är förmodligen mer utprovad och säkrare än mindre företagsprodukter som inte har så många användare.
  Eventuella biverkningar är svårare att spåra när det är färre användare.


Kommentera


2 + = nio