Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Va hände?

Idag är det en månad kvar till jul och jag känner att jag inte hänger med! Var det inte precis sommar? Vad hände?

Dagarna går och jag jobbar på! I förra veckan hände en smärre olycka natten till tisdagen och jag lyckades med konststycket att mörda min ena lilltå. Movits väckte mig mitt i natten och på väg in på hans rum drämde jag lilltån i stödhjulet på hans cykel som står i hallen. Nageln typ lossnade och lilltån blev blå på två sekunder! Jag trodde seriöst att jag skulle svimma! Jag är inte känslig för smärta men jag låg fan och lipade i en hel timme haha. Så förra veckan var det bara att halta sig genom och det är bättre nu men gör fortfarande förbannat ont när jag har skor på mig. Katastrof!

Denna veckan blir det övertid alla dagar förutom på onsdag då jag ska gå och se Malmö FF möta Juventus! Det ska bli riktigt kul! Snart dags att dra ner till Athen och kolla på fotboll med! :)

December är en smockad månad med tjejkväll, julmarknad i Köpenhamn, två dagar i Athen, en weekend i Stockholm, julmiddag med jobb och mycket övertidsarbete!

Mycket jobb och mycket nöjen ska hinnas med och jag ser fram emot årets sista månad väldigt mycket!

IMG_8908.JPG
Kommentera


+ fyra = 8