Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vällingjunkie!

Yes! Jag har sannerligen en liten vällingjunkie där hemma. Han klämmer 300 ml välling när han lägger sig vid 19-20 och vill sen ha mer välling så fort han vaknar till, vilket kan vara allt från runt midnatt till 4-5 på morgonen. Ibland vill han till och med ha mer välling efter det! Inatt vaknade han vid 12 och ville ha välling vilket jag avstyrde eftersom han hade druckit en hel flaska när han la sig vid 20. Vid 3 vaknade han och drack en flaska, sen 5 vaknade han och ville ha mer!

Det känns som att det är en vane/trygghetsgrej att vilja ha flaskan så fort han vaknar till. Ungefär som att vilja ha sin napp. När vi la av med nappen för 1,5 år sen gick det hur bra som helst. Han lämnade den till tomten och sov hur bra som helst utan den från dag ett! 

Nu är frågan hur jag lättast vänjer honom av med vällingen? Han kan omöjligt vara så hungrig att han behöver dricka 900 ml välling mellan 20 och 06, han äter ju middag bara en stund innan han lägger sig och äter oftast väldigt bra! Jag är dessutom en zombie varje morgon som blir väckt av en liten vällingjunkie 2-3 gånger per natt! Han fyller ju ändå 4 i sommar så det är ju knappast för tidigt att sluta!

Snälla ge mig era bästa tips!

  2

kommentarer på Vällingjunkie!
  1. Petra skrev

    Vi började att ge vällingen i en vanlig mugg istället och då var det inte lika intressant längre…. Kanske värt att försöka!?

  2. Carita skrev

    I somras slutade våran dotter med vällingen. Vi köpte med oss välling på sån där tetra istället för att med den där som man blandar själv.. och den dissade hon i sommarstugan då den var mycket lösare och hade annan smak än den hon var van vid.
    Sen dess har hon inte velat ha välling.. eller ja, hon ville ju ha välling hemma sen igen men vi fulade oss faktiskt en gång här hemma o gav henne sån där tetra… sen dess ville hon inte ha välling mer… hon har iofs haft nappen allt the time.. men men, slut på vällingen iaf.


Kommentera


− fem = 2