Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Var kan jag köpa tid?

I need it! Helgen rusade förbi i 190, måndagen likaså och nu väntar tre dagar med jobb 8-21. Fredag är fullsmockad på kvällen efter jobb, lördag bär det av till Göteborg och på kvällen ska vi på fest. Likaså söndag är fullbokad.

Jag kan ju säga som så här; jag är sällan uttråkad!

Jag försöker ha ett så socialt liv som möjligt trots att tiden inte räcker till, måndag till fredag är ju mer eller mindre kört eftersom jag praktiskt taget bor på jobb. Även om jag har det jävligt roligt där med. Men allt ska hinnas med på helger, träffa vänner, familj, göra roliga saker med Movits, följa Malmö FF osv. Och tyvärr har inte lördagar och söndagar fler timmar än vardagarna..

Av förklarliga själ har jag inte heller tid med ett förhållande, något som jag i och för sig inte ens har lust med. Jag har det sjukt bra själv och har ingen ork att vara någon annan till lags, kompromissa och skit. Jag kör mitt eget race, lägger min tid och mina pengar på precis vad jag vill och det är så jäkla skönt! Jag trivs bra, är självständig och trygg i mig själv. Otroligt skön känsla :)

IMG_5514.JPG
Kommentera


× nio = 81