Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Weekend – check!

Ja då kan man dra ännu ett streck över en helg och välkomna en ny vecka. Även välkomna hösten känns det som. Inget smart drag att ta på sig shorts idag, fryser som en gris!

I fredags var vi på middag hos farmor och träffade familjen från Boston som varit på besök. Alltid lika kul att ses! Jag och farmor kommer åka dit nästa vår och jag ska även själv ta mig in till NYC i några dagar. Det kan nog sluta precis hur som helst men jag har inga problem med att resa själv :)

Family reunion selfie!

IMG_4299.JPG

Denna veckan är fullmatad från morgon till kväll och det blir mycket övertid på jobb! Långa dagar från 8-21 så det vill till att lägga sig i god tid för att orka!

I lördags var jag hos Patrizia på LPG behandling och efter det plockade jag ut min hårförlängning. Så nu ser jag ut som en pojke haha! Fy fan va jag hatar det! Det är dessutom i 1585 olika längder eftersom jag inte hunnit gå till en frisör, så jag måste ha det uppsatt för att inte se helt galen ut! Får se hur länge jag står ut utan håret!

IMG_4427.JPG

Fåfänga is a bitch ;)1

kommentar på Weekend – check!
  1. Tina skrev

    Jätte snygg ändå… Jag ångra mej såååååå otroligt mkt att jag klippte av mitt hår. Mycket jag ångrar nu för tiden!


Kommentera


9 − = tre