Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Whoha!

Nu börjar man bli lite sliten kan jag säga, fy fan.

Det är två arbetsdagar kvar denna veckan och jag är redan slut som artist, räknade ut att jag kommer jobba 60 timmar denna veckan. Som tur är så älskar jag mitt jobb och har roligt varje dag men nu är jag ganska så trött :)

Idag har jag varit hos Joanna på Estetikspecialisten och gjort en ny behandling och även touchat up lite annat i ansiktet, jag lovar att jag ska gå in mer på vad det är jag har gjort, men inte idag!

I helgen blir det fullt hos här och Peters tjejer kommer hit. Jag ska jobba några timmar på lördag och sen blir det mys för hela slanten. Peters polare kommer även hit och käkar tacos med oss och barnen :) Sen på söndag ska vi dra iväg hela familjen och göra nåt kul med kidsen, vi har inte riktigt bestämt vad än, vi får se vad det blir för väder. Jag fullkomligt älskar när det är fullt hus här, barnen har så roligt och alla kommer så bra överens. Ser fram emot våra semesterveckor i sommar :)

Nu ska jag snart krypa ner med min älskling i bingen. I morgon ska jag till min franstjej innan jobb och fixa fansar och bryn men innan dess ska jag och Peter ut på en PW tillsammans, så klockan ringer tidigt.

Alltså jag fullkomligt älskar vårt liv :) Varje dag är som högsta vinsten på lotto ♥

img_3711.jpg

 
Kommentera


+ 1 = tre