Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Work work!

Då var man på väg till jobb igen, all work no fun!

Hade en jättemysig kväll med P igår som hämtade mig på jobb och sen slängde ihop en världsklass omelett när vi kom hem. Jag längtar tills vi delar varje kväll och morgon tillsammans, jag har de senaste åren känt att jag aldrig mer vill bo med någon men sen vi träffades vill jag inget hellre än att dela varje dag tillsammans med honom. Hoppas att månaderna går fort nu och sen i höst kör vi :)

”Oj vad fort det har gått” tänker kanske ni då men predikare undanbedes, alltid retar man någon liksom, vi kör vårt race eftersom vi är säkra på detta, älskar varandra mer än allt annat och har ett sjukt band mellan oss trots att det inte gått så mycket tid.

När man vet så vet man och detta är mannen jag ska dela mitt liv med, punkt :)

Imorgon blir det mer jobb innan jag kan vara lite ledig och helgen bjuder på massa mys och roligheter!

Hoppas ni får en fin fredag! 

img_1683.jpg3

kommentarer på Work work!
  1. Sandra skrev

    Känns det rätt så go for it! :)

  2. Så är det :)

  3. Sanna skrev

    Men Gus det hade jag helt missat! Hänger mest på Insta, men tog en titt på bloggen nu och ser att ni ska flytta ihop! Vad roligt! Det förtjänar du/ni <3 Lycka till! Och skit i vad alla andra säger!


Kommentera


3 + sju =