Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Wubbanub!

Denna älskade napp, still going strong :)

Jag köpte ju min första Wubbanub napp till Movits redan innan han hade kommit. Jag måste säga att jag var skeptisk till den i början men han har älskat den sen dag ett… Och gör det fortfarande. Ingen annan napp fungerar och jag rekomenderar den varmt till ALLA jag känner som har eller ska ha barn!

De kan vara ganska så svåra att få tag på men man kan beställa dem från Atlantic baby Group i Danmark som nu dessutom erbjuder gratis frakt om man köper två stycken.

Eftersom Movits är inne i en ålder nu där allt ska kastas ville jag vara på det säkra med att ha extra nappar hemma och i förra veckan kom dem. Han kör just nu med hunden, och älskar den :)

20120529-114733.jpg1

kommentar på Wubbanub!
  1. Caroline skrev

    Jag köpte Wubbanubben efter ja sett den på din blogg när min son låg i magen, Jag försökte med andra nappar när han var liten (han är 8 mån nu) men han tog ingen, då kom jag på wubbanubben och den tog han direkt :) Så nu har vi 3 st Apan Ankan och Fåret
    Aldrig sov utan sin wubbanubb :)


Kommentera


fyra × 4 =