Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

ZzZZzzZzzzZzz…

Åh herre jävla gud vad trött jag är. Jag var hemma vid 22 igår efter jobb, lämnade hemmet 06:30 på morgonen så det var en lång dag.

Som vanligt är jag alltid dödstrött efter ett sånt monsterarbetspass men piggnar ändå alltid till lite efter en dusch. Jag låg och snurrade rätt länge innan jag kom till ro och när klockan ringde i morse var det som om jag bara blundat en stund och sen skulle upp igen. Två såna dagar till och sen är det helg! Gött!

Igår när jag kom hem hade mamma städat heeeela min lägenhet och vikt min tvätt. Mitt hem förfaller eftersom jag mer eller mindre aldrig är hemma, och när jag väl kommer hem vill jag typ dö av trötthet.

September är en jävligt rolig med en massa roliga saker! Det blir en massa fotboll, jag åker bla till Göteborg nästa helg för att gå på match! Jag har tre timmar att slå ihjäl innan matchen som börjar 13 om det finns någon som vill ses? Jag har Movits med mig så tänkte hitta på något med honom, exempelvis Universeum :)

Samma kväll är det även 30 års fest hos mina vänner Jens och Dijana och det ska bli riktigt kul! Lite längre fram väntar även en VIPdag/kväll med Sojka & Walles! Spa, vinprovning, käk, Lilla torg, och utgång väntar. Det ska bli riktigt roligt :)

Så som vanligt är mitt schema fullbokat och även om det ibland är stressigt är det bara roligt! Man ska ju inte gå genom livet uttråkad och missnöjd, right?

IMG_5368.JPG
Kommentera


× sex = 24