Add Comment Register

Skapa din egen bloggdesign

I din kontrollpanel längst ner till höger hittar du anpassa design. Här kan du ändra väldigt mycket i din blogg. Vårt bloggverktyg tillåter dig att skapa en egen och unik design.

En unik bloggdesign gör så mycket på din blogg, den ger dina läsare en känsla för vem du är. Här berättar vi om varje alternativ som du finner under anpassa design i kontrollpanelen längst ner till höger.

Hjälp med din blogg?

Har du en blogg på minbebis och behöver hjälp med din bloggdesign, header eller kanske bara har en helt annan fråga kring din blogg? Hittar du inte svaren på dina frågor under vår support är du välkommen att maila in till support@minbebis.com så får du hjälp.

Byta bloggportal till minbebis

Bloggar du någon annanstans idag och vill flytta över din blogg till minbebis så fungerar det i de flesta fallen. Maila till support@minbebis.com så hjälper vi dig på bästa sätt!

Skapa en blogg på minbebis här!

Teckensnitt
Välj ett teckensnitt för din blogg.

Bakgrundsfärg
Det finns miljoner färgkoder att välja mellan, i MinBebis färgväljare kan du själv bestämma precis vilken färg du vill ha som bakgrund i din blogg. Denna hittar du även som en länk under anpassa design i din kontrollpanel. Du kopierar endast koden du får i rutan och klistrar in den i din kontrollpanel.

Bakgrundsbild
För att använda en bild som bakgrund på din blogg behöver du en länk till bilden. En bilds länk hittar du om du högerklickar på den och kopierar länken under egenskaper. Då kan du bara klistra in den under bakgrundsbild så visas den i din blogg som bakgrundsbild.

Ladda upp en bakgrundsbild från din dator
Har du inte en länk till en bild du vill ha som bakgrund i din blogg skapar du en sida genom att klicka på lägg till sida i kontrollpanelen. Döp sidan till Bakgrundsbild och spara som utkast. Ladda upp den bild du vill använda och gå sedan in i html-läge (högst upp till höger i redigeringsrutan) och kopiera bildens länk, exempel: http://minbebis.com/blogg/files/2010/08/bakgrundsbild.jpg, spara sedan som utkast och gå tillbaka till anpassa design och klistra in din länk i fältet för bakgrundsbild.

Bakgrundsfärg på innehåll
Den färgkod du väljer här hamnar som bakgrund bakom dina inlägg. Precis som i bakgrundsfärg för bloggen väljer du en färgkod som passar dig bäst. Färgkoder hittar du i kontrollpanelen!

Ramar
Ramar för din blogg är de linjer som är runt omkring din blogg. Utanför ramarna hamnar din bakgrundsfärg. Som standard är ramarna gråa men du kan själv enkelt välja en ny färg genom vår färgväljare som finns i din kontrollpanel.

Brödtext
Denna text är den text som dina inlägg skrivs med, ej rubriker, endast innehållet.

Övrig text
Det som är under övrig text är information om författare och datum tex, Skrivet av stina den 16/8/10 – 8:32. Du väljer vilken färgkod du vill ha för detta i färgväljaren i din kontrollpanel. Som standard är den grå.

Länkfärg
Vill du ha en annan länkfärg en den rosa som är satt som standard i bloggen för länkar väljer du den i färgväljaren i kontrollpanelen.

Bakgrundsfärg titlar
Färgen du väljer här kommer att synas i din sidospalt bakom dina widgets. Vill du ha vit bakgrund skriver du #ffffff.

Visa antal kategorier
Detta val styr endast över kategorierna som visas högst upp över din blogg. De som du eventuellt dragit ut med widget visas alla. Kanske tycker du det är finast med bara en rad av kategorier över din blogg, då räknar du ut hur många det blir. Kategorierna visas i alfabetisk ordning.