Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Allt kan inte alltid vara lätt

2013-06-04 @ 22:49

Dålig natt. Gnällig tjej. Glad tjej på lekparken. Svår sövd. Vill inte äta lunch. Bränna massa energi med kompisar. Lycklig tjej som får träffa Lisa och Edvin. Hungrig. Trött. Svårt att somna.

0406132

Så har dagen sett ut här hemma. Efter många om och men så var båda barnen redo att gå ut på förmiddagen och då gick vi till lekparken. Där fanns det massor med dagisbarn och Felicia hittade genast vänner. Stora tjejer som hjälpte henne med det mesta, perfekta barnvakter! På eftermiddagen var huset fullt av liv med tre vildar och två bebisar. Felicia hade inte tid att äta sin lunch och var därför både hungrig och gnällig, med det gick bara ändå. När kompisarna hade gått så fick hon några salta pinnar som ”mellis” och så kom Lisa och Edvin. Perfekt underhållning till fröken sista timmen innan pappan kom hem.

Efter en lång natting av Felicia, springtur för Pontus och bad för Elias så är hela familjen snart under täcke. Jag hoppas så att det blir en bättre natt med fler timmars sömn. I morgon väntar nya äventyr med nya vänner. Vi ska fika med Lina om inte hennes lilla Stella i magen bestämmer sig för att titta ut. Hon har gått fem dagar över tiden idag.

Vill passa på att tipsa om att Oii startar sin sommarkalender i morgon, där erbjuder dom rabatt på utvalda märken, ett nytt märke varje dag. I morgon är det ett av mina favoritmärken som är nedsatt med 25%, coola theBRAND. Så in och fynda! Själv har jag spanat in deras B-Hood och B-pant, har haft ett sett till Felicia som hon vuxit ur och älskade det så mycket så vi borde införskaffa ett nytt!Kommentera