Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Andra advent

2013-12-08 @ 22:37

Igår vinkade vi hejdå till en lycklig tjej som skulle spendera 24 timmar med farmor och Peter. Hon hade haft fullt upp hela dagen och däckat vid halv sex på eftermiddagen för att vakna först vid åtta i morse, varför kan hon inte köra med sådan lyx hemma också?! Själva spenderade vi kvällen uppe hos Lisa och Niklas i deras hus som dom flyttade till i helgen. Vi blev själva också väldigt sugna på hus, men det dröjer nog ett tag för oss.

Elias har åkt på feber och har nu 40,1 i temp. Han var inte den roligaste killen i natt och det har varit riktigt synd om honom hela dagen. Han har varit som ett plåster på Pontus medan jag har städat och bakat, det blev syltgrottor, Philadelphiabullar och saffransbullar.

Felicia kom hem som en solstråle efter ett besök på Junibacken. Hon hade fått gå in i Pippis hus och Pippi är just nu största idolen. Hon hade dessutom fått en pippiryggsäck, en Pippibok och små Pippifigurer. De sistnämnda håller hon väldigt hårt i. Farmor och Peter hade inte kunnat avsluta på bättre sätt!

20131208-223527.jpg3 kommentarer på inlägget “Andra advent”

 • missredhead

  Hej Ida,

  Ser på bilderna att ni köpt hallon & lakrits glöggen, så nu är jag nyfiken på om ni har smakat den ännu och vad ni tycker om den?

  Jag älskar nämligen lakrits och stod och tittade på den igår när jag var och handlade, men köpte den inte :-/ men det kanske kan vara värt att åka tillbaka och köpa den?

  // Angelica

  2013-12-09 kl 8:41
 • idazäta

  Den är supergod, bästa glöggen. Lätt värt att åka tillbaka för!

  2013-12-09 kl 8:43
 • missredhead

  Tack Ida, då ska jag absolut ta mig tid att göra det 😀

  2013-12-10 kl 8:41

Kommentera