Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Anna-dagen

2013-12-09 @ 20:10

Tack och lov för att denna dag glider mot sitt slut och att fortsättningen av veckan ser ljusare ut. Det har varit jobbigt med en febrig och klängig kille och trottsig tjej och stundtals har tålamodet verkligen tryt. Men nu är pappan hemma vilket gör allting mycket lättare. För stunden sover båda barnen men jag räknar med att Elias vaknar inom en snar framtid bara för att kontrollera att jag inte har lämnat honom. I morgon är det dagis för stor och bvc för liten som gäller och det ska bli skönt att få ventilera lite med en barnexpert, det ska också bli spännande att se hur stor Elias har blivit.

20131209-201054.jpgIdag är det Anna-dagen och eftersom Felicia heter Anna Karin Felicia myste vi med namnsdagsfika efter middagen. Hon var även ut i skogen på förmiddagen och plockade en fin granrisbukett att ställa på köksbordet. Jag måste ju bara säga att jag är väldigt imponerad av våran Donkey som klarade av skogsterrängen med bravur. Vi tog oss igenom smala stigar, stora stenar och fallna träd utan större möda. Inte vad jag hade förväntat mig av denna city-vagn!En kommentar på inlägget “Anna-dagen”

  • jenn

    Tjena snygging! Du har fått en blogg award utav mig :) kolla bloggen för info. Kram

    2013-12-09 kl 20:54

Kommentera