Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Inrednings inspo

2014-01-22 @ 20:53

2201141På inredningsfronten har det stått relativt stilla här hemma sedan barnen kom. Det blir liksom att jag har prioriterat och lagt fokus på annat, typ barnkläder. Men sedan precis innan jul så har lusten för hemmet vuxit och tankarna flyger runt och Pontus blir förmodligen smått galen på mig. Det är tur att han låter mig hållas. Att läsa inredningstidningar idag gjorde mig ju inte en mindre sugen på förnyelse och egentligen behövs det inte så mycket för att det ska göra en stor skillnad. Titta bara på sakerna ovanför, så mycket fint och för ett överkomligt pris vilket i min värld är A och O.

Förutom att jag har läst tidningar så har jag även proppat i mig massa godis (INTE BRA) så i morgon väntar en lång promenad efter att jag har lämnat Felicia på dagis. Länge sedan som jag körde den långa milen-rundan men i morgon blir det ett varv, gruvar mig redan men det är bara att bita i och köra på!Kommentera