Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

På rullande fot mot Ljusdal

2013-09-12 @ 22:18

Just nu sitter vi i bilen på väg upp till Ljusdal. Barnen sover och med radion som surrar lite svagt i bakgrunden sluter jag nog själv mina ögon snart. Trotts att vi har haft en riktigt bra dag så är jag väldigt trött, förmodligen är det en lurandes förkylning som inte vet om den ska bryta ut eller inte som gör mig aningen slö.

20130912-220924.jpg

Att jag har känt mig aningen slö idag har gjort att vi har myst en massa hemma. Felicia är så snäll på lillebror och tar så bra hand om honom. I morse låg de båda i soffan och tittade på Saltkråkan när jag gjorde frukost. Hon hade en stadig arm runt honom så att han inte skulle ramla. Efter lunch låg de på golvet och myste efter att de båda hade sovit, det är kärlek nästan hela tiden mellan dem. Nu på kvällen satt Pontus och torkade den ständigt dreglandes munnen på Elias och utan att be om det så springer Felicia och hämtar en liten handduk. En snäll och duktigt storasyster med andra ord!

Förutom allt gos på rosa moln har vi lekt ute med kompisar i det härliga höstvädret. Lite frisk luft behöver man andas varje dag känner jag och det är bra för bacillerna också!Kommentera