Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Rätt Start – I Can Spoon

2013-12-19 @ 13:17

Sista veckan innan jul och den har sannerligen rusat iväg. Det känns som om vi har haft fullt upp men just nu kan jag inte komma på någonting som vi har gjort. Igår hade dock jag och Elias lite mystid på Stinsen tillsammans med Erika och Philip medan storasyskonen befann sig på varsit dagis. Konstig känsla att träffa Erika utan Felicia och Ludde, det har typ aldrig hänt innan förutom på Johannas 30 års fest.

Att sluta amma går hur bra som helst och Elias är nästintill helt amningsfri. Igår ammade jag inte alls men idag har han fått sig en liten slurk. Dels för att mina bröst höll på att spricka med också för att han var väldigt gnällig, Im weak, I know! Jag tror dock att vi ska klara vårat mål om att han ska vara helt klar innan julafton.

By the way så har jag fått hem produkten I Can Spoon från Rätt Start. Det är en sked för barn som lär sig att äta. Skeden är en svensk uppfinning, med ett unikt platt vertikalt grepp som möjliggör det för barnet att använda pincettgreppet. Helt klart en super smart uppfinning och någonting som jag tror på. Jag saknade nämligen en lämplig sked för Felicia att lära sig att äta med när hon var liten, men denna kommer jag absolut introducera till Elias om någon månad.

12762 kommentarer på inlägget “Rätt Start – I Can Spoon”

 • Lisa

  Grattis Ida till vinsten hos Deer! :)
  God jul på er! ♥

  2013-12-21 kl 22:39
 • idazäta

  Tack vännen! God jul till er också. Kram

  2013-12-22 kl 0:34

Kommentera