Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

The end of an era

2014-01-17 @ 23:09

bild-20

Idag har varit en riktigt bra dag tillsammans med båda barnen. De dagarna brukar annars vara väldigt kaotiska och jobbiga, inte alls särskilt roliga. Men idag har vi haft massa skoj från morgon till kväll. I 40 minuter var de snälla, tysta och glada tillsammans inne på Felicias rum. De lekte med dockor och köket. I och för sig så är jag inte så säker på hur mycket Elias bidrog till leken men poängen var att det var tillsammans och trivdes ihop, bara dom. Vi spenderade även lite tid utomhus i sön, som gärna ska ätas av det stora barnet till mitt förtret. Blir tokig på henne och fröken som bara vill göra tvärs för lyssnar ju inte en minut på vad jag säger. Fredagsmys handlade vi på eftermiddagen i form av grönsaker med dipp, ångrar mig bittert att jag inte köpte en påse ostkrokar.

Jag lyser med min frånvaro men jag lovar att bakom kulisserna är jag i full gång. Jag håller på att byta portal och just nu försöker jag bara få allting att stämma på min nya sida. Det är svårare än vad jag trodde men snart är jag igång och det ska bli så kul!Kommentera