Resor

Add Comment Register

När allt går perfekt

Idag har vi verkligen haft en superperfekt dag i den lilla staden Brela. Kian har inte bråkat en enda gång och vi har lyckats ha en kanondag på stranden med härligt väder och en mysig lunch på restaurang dessutom. Ibland måste man få ha sådana dagar, när allt bara blir som man vill.

Kian var som sagt jättesnäll på stranden, bortsett från något enstaka behov av att säga ”nej” men vad kan man begära. Sedan somnade han snällt i vagnen så jag och älsklingen kunde njuta i lugn och ro av en supergod lunch på en mysig restaurang vid stranden.

wpid-img-20140728-wa0006.jpg wpid-img-20140728-wa0008.jpg wpid-img-20140728-wa0003.jpg

Hur är det annars då?

Kian är väl inte i den riktiga trotsen ännu men vi får allt känna på ibland hur det kan vara. Han har väldigt mycket vilja just nu och vill han så ska han, annars blir det skrik och gråt och han kan tom slåss i uppror mot sina föräldrar. Han förstår vad ”nej” betyder men han har väldigt svårt att ta ett nej i många lägen. Inte så jättekul men det är ju inte hela dagen han håller på så som tur är. Det värsta är att ofta tycker man ju synd om honom, speciellt när han hänger med läppen och ser jättebesviken ut – som att vi är världens hemskaste, dummaste föräldrar.

Vi försöker undvika att hamna i konflikter så gott det går och blir det ändå så att Kian vill något som inte är okej så försöker vi stå ut med skrik och gråt en stund och distrahera med något annat istället. Ibland funkar det jättebra, ibland inte – men vad ska man göra?

wpid-picsart_1406559403557.jpg

Följ mig på Instagram för fler bilder ur min vardag :)