Hej, mitt namn är Idlisa. Den 30 augusti 2012 föddes min underbara son och livet skulle aldrig mer bli sig likt – det skulle bara bli bättre! Och som att livet inte var spännande nog, så ser jag nu fram emot att bli tvåbarnsmamma i september ♥ I min blogg kan du läsa om allt från nappångest och blöjbyten till träningsvärk och nyttiga matrecept.

Annons
Add Comment Register

BIM idag!

image

image

image

image

Ingen mens ännu! Fortsätter att hoppas :)

Idag var sista dagen på Nya Zeeland och vi har tidigare sagt att Whithaven beach i Aus var den vackraste vi sett. Men efter idag så kanske vi får ändra oss. Idag besökte vi nämligen Cathedral Cove – såååå vackert. Inte lika fin sand och vatten som Whithaven men platsen i sig var något speciellt.

17+ och sol har vi haft idag, otroligt för att vara vinter. Vi trodde att de skulle vara mkt kallare här på NZ än var det har varit.

Ikväll kl.22.05 (12.05 svensk tid) lyfter planet mot Peking. 13,5h tar flygningen!! Som tur är så kommer vi nog sova större delen och så flyger vi med Air NZ. Vi flög med dem till NZ från Aus. och de var jättebra, så vi tar denna flygningen med ro :)

Peking ska bli väldigt spännande!

Annons
Mer inspirerande läsning:

2 reaktioner på ”BIM idag!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons