Hej, mitt namn här i bloggen är Idlisa. Jag började blogga för fyra år sedan om min längtan efter bebis. Idag är jag mamma till två underbara pojkar som heter Kian och Milian, födda -12 och -14. I min blogg skriver jag öppet och ärligt om livet som mamma och jag delar gärna med mig av mina träningstips för dig som gillar träning lika mycket som jag. Kram ♥

Annons
Add Comment Register

BIM idag!

image

image

image

image

Ingen mens ännu! Fortsätter att hoppas :)

Idag var sista dagen på Nya Zeeland och vi har tidigare sagt att Whithaven beach i Aus var den vackraste vi sett. Men efter idag så kanske vi får ändra oss. Idag besökte vi nämligen Cathedral Cove – såååå vackert. Inte lika fin sand och vatten som Whithaven men platsen i sig var något speciellt.

17+ och sol har vi haft idag, otroligt för att vara vinter. Vi trodde att de skulle vara mkt kallare här på NZ än var det har varit.

Ikväll kl.22.05 (12.05 svensk tid) lyfter planet mot Peking. 13,5h tar flygningen!! Som tur är så kommer vi nog sova större delen och så flyger vi med Air NZ. Vi flög med dem till NZ från Aus. och de var jättebra, så vi tar denna flygningen med ro :)

Peking ska bli väldigt spännande!

Annons

2 reaktioner på ”BIM idag!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × = fjorton

Annons