Hej, mitt namn är Idlisa. Den 30 augusti 2012 föddes min underbara son och livet skulle aldrig mer bli sig likt – det skulle bara bli bättre! Och som att livet inte var spännande nog, så ser jag nu fram emot att bli tvåbarnsmamma i september ♥ I min blogg kan du läsa om allt från nappångest och blöjbyten till träningsvärk och nyttiga matrecept.

Annons
Add Comment Register

Mitt bröllop

Denna sommaren är snart över och även om bröllopsklockorna ringer året om så är det många som väljer att gifta sig under sommarhalvåret. Kanske är någon av er sugen på att gifta sig nästa år?

Därför har jag ordnat en ny kategori:

Mitt bröllop

idaanton

Tänkte dela med mig av lite olika delar från mitt bröllop som ägde rum den 17 juli 2010 – dagen då jag blev fru D :)

Hoppas att det kan ge lite tips och idéer till andra blivande brudar.

Undrar ni något så får ni gärna fråga :)

Annons
Mer inspirerande läsning:

En reaktion på ”Mitt bröllop

  1. Hejsan! Jag klickade just in mig på den här bloggen och har kollat runt lite, jättekul läsning! Kollade främst magbildet då jag så klart vill jämföra min med andras :)
    Så hamnade jag här och upptäckte att vi har samma bröllopsdag :) jag blev också fru då! Även vi ville vänta med barn på grund av jobb och resor men nu är jag i v 15 och äntligen redo!
    Grattis till att du äntligen blev mamma!
    /Anna
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons