Hej, mitt namn här i bloggen är Idlisa. Jag började blogga för fyra år sedan om min längtan efter bebis. Idag är jag mamma till två underbara pojkar som heter Kian och Milian, födda -12 och -14. I min blogg skriver jag öppet och ärligt om livet som mamma och jag delar gärna med mig av mina träningstips för dig som gillar träning lika mycket som jag. Kram ♥

Annons
Add Comment Register

7 veckor mot acnen

Så här såg jag ut i sommras. Inget fanns det å göra åt saken heller eftersom acne mediciner inte lämpar sig för användning under sommaren då man blir extremt känslig för solen. Skitjobbigt att se det bara bli värre och värre utan att kunna göra något åt saken.

IMG_20110717_125430IMG_20110717_125424
Nu har jag ätit Tetralysal mot min acne i 7 långa veckor och så här ser jag ut nu:
IMG_20111027_152443

IMG_20111027_154744
Skillnad, eller hur? Desvärre kan inte medicinen bota acne, bara symptomen. Men nu ska jag fortsätta äta medecinen i några månader till helst (så länge jag inte blir gravid) och så håller det sig borta i 1 , kaaanske 2 år. Har jag riktigt tur så kanske det inte kommer tillbaka alls. Men om det gör det så hoppas jag att det inte kommer tillbaka på sommaren igen, så jag kan börja äta medecinen så fort jag märker att det är tillbaka så jag slipper bli så finnig.

Den största skillnaden nu är att det inte gör ont längre i ansiktet, inga stora inflammationer längre. Jag får bara någon liten plutt-finne ibland. Sedan har jag en del röda märken kvar efter de gamla inflammationerna men de försviner gradvis mer och mer. Det viktigaste för mig är i alla fall att jag inte skäms längre om jag går osminkad på stan eller i mataffären. Jag börjar känna igen mig själv igen :)

Så ett tips till er som är trötta på era finnar – gå till en vanlig läkare och sök hjälp (specialist är förstås bättre). Det finns massvis med olika preparat att prova. De flesta är krämer men i värsta fall så får man tabletter, det är det enda som funkat på mig.

KRAM

Annons

En reaktion på ”7 veckor mot acnen
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − = fem

Annons