Hej, mitt namn här i bloggen är Idlisa. Jag började blogga för fyra år sedan om min längtan efter bebis. Idag är jag mamma till två underbara pojkar som heter Kian och Milian, födda -12 och -14. I min blogg skriver jag öppet och ärligt om livet som mamma och jag delar gärna med mig av mina träningstips för dig som gillar träning lika mycket som jag. Kram ♥

Annons
Add Comment Register

Chop chop!

Har precis varit hos frisören och fräschat upp håret med en toppning :)
IMG_20111123_171949Brukar gå till frisören var 8:e vecka ungefär för att klippa mig. Färga håret gör jag ju själv och det har funkat hur bra som helst, t.o.m min frisör tycker att det blir bra fast jag gör det själv :)

Anledningen till att jag inte färgar håret hos frissan är att det är så dyrt helt enkelt. Kostnaden är helt rätt, hur ska frisörerna annars få sin lön, men jag kan verkligen inte lägga 1500:- varannan månad på sådant. Jag har råd men en del saker kan jag inte lägga pengar på. Sånt sitter kvar från den tiden då man inte hade pengar och bara för att jag har råd idag så spenderar jag inte på vad som helst.
130:- totalt kostar färgen jag köper till mitt hår och jag blir skitnöjd med resultatet. Men nu vet jag hur man gör. För två år sedan gjorde jag helt fel och det höll på att kosta mig håret! Felet jag gjorde var att jag la alltid den blonda färgen i hela håret – när den egentligen bara ska sitta på utväxten. Det slet extremt mycket på mina längder och tillslut gick håret av när jag kammade det!  Nu har allt skadat hår växt ut igen och jag fick beröm idag av min frisör för att mitt hår blivit så tjockt och friskt igen :)

Så vet man vad man gör så är det väl inget fel med att färga håret hemma, men vet man det inte så ska man nog gå till frisören istället.

IMG_20111120_205417BAD hair day!!!

KRAM

AnnonsKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × = trettio två

Annons