Hej, mitt namn här i bloggen är Idlisa. Jag började blogga för fyra år sedan om min längtan efter bebis. Idag är jag mamma till två underbara pojkar som heter Kian och Milian, födda -12 och -14. I min blogg skriver jag öppet och ärligt om livet som mamma och jag delar gärna med mig av mina träningstips för dig som gillar träning lika mycket som jag. Kram ♥

Annons
Add Comment Register

Förlossningsdröm

Ni som varit/är gravida kanske håller med om att man drömmer väldigt intensivt och konstigt som gravid? Hur som helst så drömde jag i natt om förlossningen. Allt känns så verkligt och detaljerat. Jag känner ingen smärta men varje värk är ändå jobbig (för de ska de ju vara). Vid varje värk så tänker jag  ”JA, kom igen bebis”. Till slut är bebisen ute och det blev en…

EN POJKE!

Det ska bli roligt och se om man drömmer fler drömmar om förlosningen och vad för kön det blir vid varje dröm.

Tack för alla svar på förra inlägget. Jag visste faktiskt inte hur vanligt och handikappande foglossning verkar vara – att det verkligen är ett stort problem. Idag känns ryggvärken mycket bättre, nästan borta. Förhoppningsvis kanske jag kan få komma till en kiropraktor idag som kan kolla lite närmare på var smärtan kommer ifrån och hålla tummarna för att det inte är foglossning utan något som går att behandla och bota.

KRAM

2 reaktioner på ”Förlossningsdröm

  1. Hihi va mys! Jag har drömt mycket konstigt men inte om förlossningen! :) Men det kommer väll! Något säger mig att ni kommer att få en liten tjej! :)

  2. Jag drömde aldrig om min förlossning, bara att jag såg en bebis genom mig mage fast då fick jag aldrig se vilket kön det var. Men min kusin drömde 3-4 gånger om min förlossning och i hennes dröm fick vi en flicka varje gång, och det stämde! Ut kom hem helt perfekt liten tjej! :-) Det ska bli kul att se om din dröm stämmer eller inte! Ha en bra dag, kram! :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − fem =