Hej, mitt namn här i bloggen är Idlisa. Jag började blogga för fyra år sedan om min längtan efter bebis. Idag är jag mamma till två underbara pojkar som heter Kian och Milian, födda -12 och -14. I min blogg skriver jag öppet och ärligt om livet som mamma och jag delar gärna med mig av mina träningstips för dig som gillar träning lika mycket som jag. Kram ♥

Annons
Add Comment Register

Hur är det ens möjligt?

IMG_20120318_120006Jag vägde mig i måndags och fick en chock! Jag väger lika mycket nu som jag gjorde innan jag blev gravid. BM sa att det är helt normalt att inte gå upp något men jag fattar inte. Ok, bebisen väger inte mycket men allt extra blod mm. som tillkommit med graviditeten – väger inte det något eller? Jag äter normalt så det är inte något problem där. Visst jag har tränat mycket (förutom nu när ryggen är dålig) men ändå. Det är skönt att känna bebisens sparkar och veta att den mår bra i alla fall, för det är ju inte direkt som att jag är ledsen över att inte ha gått upp i vikt. Hoppas att jag inte behöver gå upp så mycket överhuvudtaget, det hade ju varit jätteskönt.

Så här såg det ut på vågen den 16 november – en månad innan jag blev befruktad.IMG_20111116_065613

Annons

4 reaktioner på ”Hur är det ens möjligt?

  1. Jag gick bara upp sex kilo totalt så det är ingen fara. Har efter förlossningen gått ner ytterligare 7 kilo – perfekt! Det har alltid varit såna där extra kilon som var svåra att få bort…

  2. Jag gick oxå ner i vikt i början, men sen kom kilona med besked! 30 kg gick jag upp, hoppas du slipper de där onödiga extrakilona som jag fick på köpet :)

  3. Jag gick ner i vikt dom första 4-5mån. Trodde jag max skulle gå upp 10 kg kanske- tji fick jag för vågen slutade på 20 sköna kilon.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + = sexton

Annons